Sport

Drágár Péter és Birizdó István már a PCA harmadik napján

Négy magyar játékosból csak Drágár Péter és Birizdó István jutott tovább a PokerStars Caribbean Adventure 2012 főversenyének harmadik napjára.

Négy magyar versenyző, Farkas Dávid, Csaba Gábor, Birizdó István és Drágár Péter voltak még versenyben a PCA 2012 második versenynapján, közülük csak az utóbbi kettő jutott tovább a harmadik napra – írja a Poker.hu.

544 játékos kvalifikálta magát az első két selejtező napról, a gigamezőnyben négy magyar játékosért szoríthattunk még. Sajnos azonban nem alakult jól a második versenynap, a rendkívül kevés zsetonnal rendelkező Farkas Dávid például hamar távozni kényszerült, míg Csaba Gábor a 230. helyen fejezte be a küzdelmeket, saját bevallása szerint azonban nagyon jól érezte magát az első igazi élő tornáján, egyáltalán nem volt megilletődve.

Bár Birizdó István a legjobb ötödik helyről kezdhetett, végül csúnyán visszacsúszott, 170 ezres zsetonkupacából mindössze 39 ezer maradt, amiért főleg rossz lapjárását, és peches partijait okolta. Ennél jobban ment azonban Drágár Péternek, aki egyre több nagy versenyen tűnik fel, és most sem okozott szégyent, 100 ezer zsetonjával harcolta ki a harmadik napos részvételt.

A mezőny végül 195 főre csökkent, még 35 játékos távozik pénz nélkül a 160 fizetős helyek előtt, ahova remélhetőleg mindkét magyar zsugásunknak sikerül magát beverekednie.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik