Sport

Mégis látható lesz a SportKlub

Visszakerül a Magyar Telekom Nyrt. T-Home televíziós programcsomagjába a több hazai érdekeltségű sporteseményt is közvetítő csatorna.

Mint arról csütörtökön beszámoltunk, a Magyar Kézilabda Szövetség is hivatalos tájékoztatást kért a SportKlubtól, hiszen csatornát az országszerte nagy szolgáltatási területen jelen lévő Magyar Telekom Nyrt. T-Home televíziós programcsomagjainak többségéből kivették, így bajnoki és kupamérkőzésekről, valamint számos válogatott találkozóról maradhatott volna le sok kézidrukker.

Emellett a Volán jégkorongcsapatának hazai EBEL-meccseit is a SportKlub közvetíti, valamint kosárlabda- és vízilabda NB I.-es találkozók jogaival is rendelkeznek.

Pénteken kiderült, a szurkolók megnyugodhatnak, megszületett a megállapodás arról, hogy a csatorna hamarosan visszakerül a T-Home kínálatába.

“A Sportklub köszöni a különböző fórumokon érkező támogató leveleket és hozzászólásokat, melyek a Magyar Telekom korábbi döntésére érkeztek. Ugyanakkor köszöni a Magyar Telekomnak, hogy rugalmasan reagálva a helyzetre, döntését megváltoztatva ismét elérhetővé teszi a SportKlub televíziós csatornát a kínálatában” – olvasható a televízió közleményében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik