Sport

Megfogyva, de pontot rabolt a Volán

Jégkorong visszapillantó

Az EBEL (osztrák jégkorong liga) 37. fordulójában a SAPA Fehérvár AV 19 csapata kis híján meglepetést okozott a sokszoros bajnok Klagenfurter AC otthonában. Végül 3-1-es vezetés után, a hosszabbításban bukta el a meccset a fehérvári alakulat 4-3-ra, ám így is pontot raboltak, fennállásuk óta először Klagenfurtban a kék-fehérek.

Énekes Lajos a Fehérvári Ördögök másodedzője így értékelte a találkozót. „Nagyon jó mérkőzést játszottunk. Megfelelően működött a védekezésünk, fegyelmezettek voltunk, és sokat dolgoztunk. Akárcsak a Villach ellen, most is végig jól játszottunk.

Mindössze három sorral játszva – hat stabil kezdőjátékosunk is hiányzott – a végére kicsit elfáradtunk. Sajnos így nem a miénk lett a két pont, de ennek ellenére minden dicséretet megérdemel a társaság. Ismét sok múlott a szerencsén, hiszen lőttünk kapuvasakat is, amelyek nem mentek be, a Klagenfurt pedig kihasználta, hogy a végére elfogytunk. Amit az utolsó két meccsen mutattunk, talán egy kicsit több szerencsével bárki ellen elég lehet a ligában.” – hangsúlyozta a szakember.

Káldor András

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik