Sport

Kobe Bryant régi önmagát adta

Csak a Portland nyert idegenben az észak-amerikai profi kosárlabdaliga keddi játéknapján. A másik öt találkozón hazai siker született.

A Los Angeles Lakers, amely a szezonnak mindenképpen egy gyengébb kerettel véágott neki, elsősorban Kobe Bryant 37 pontjának köszönhetően győzött a Houston ellen.

A találkozó végig szorosan alakult, az első három negyed 6, 2, illetve 3 ponttal dőlt el. A győzelmet a negyedik negyedben biztosította be a Lakers.

A Lakers mérkőzésének összefoglalója:

A Chicago Bulls Luol Dengnek 3,7 másodperccel a vége előtt dobott kosarával diadalmaskodott az Atlanta felett. Na de míg eljutottak eddig a hazaiak… A Bulls az első félidőben pocsékul játszott, 24 perc alatt mindössze 26 pontra futotta Derrick Rose-éktól, a harmadik negyedben pedig már 19 egységes hátrányban is voltak. Ekkor aztán magasabb fokozatba kapcsolt Tom Thibodeau legénysége és részint az előző alapszakasz legértékesebb játékosának (MVP) választott Rose vezérletével visszajött a meccsbe, majd egy őrült hajrá végén esett Deng bravúrkosara. Jó meccs volt.

A chicagói feltámadás:

Eredmények – NBA, legutóbbi játéknap
Cleveland Cavaliers – Charlotte Bobcats 115-101
Chicago Bulls – Atlanta Hawks 76-74
Memphis Grizzlies – Sacramento Kings 113-96
Oklahoma City – Portland Trail Blazers 93-103
Utah Jazz – Milwaukee Bucks 85-73
Los Angeles Lakers – Houston Rockets 108-99

Ajánlott videó

Olvasói sztorik