Sport

Haladás-Valencia vagy Haladás-Getafe? Hogy hangzik?

Nem légből kapott a kérdés, ugyanis a Nyugat.hu információi szerint a vasi klubot három-négy meccses turnéra hívták az USA-ba, s a fenti csapatok a lehetséges ellenfelek.

Időpont még nincs, de a szervezők kérésére a Haladás már elküldte a szándéknyilatkozatot, hogy szívesen vállalná a „turnét”.

Nagy lehetőséghez juthat a Haladás Sopron Bank. A Nyugat.hu információi szerint a zöld-fehéreket az Amerikai Egyesült Államokba hívják egy három-négy meccses turnéra.

– Valóban igaz, hogy van egy ilyen ajánlat – mondta honlapunknak Illés Zoltán menedzser. – Pontos időpont még nincs, de az egyeztetések megkezdődtek. Egy szándéknyilatkozatot már el is küldött a Haladás, hogy érdekli a lehetőség. Azt tudni kell, hogy a csapat valamennyi költségét a szervezők fizetnék, és arról is egyeztetünk, hogy pályára lépési pénzt is kapjon a klub. Arról nem is beszélve, hogy az U19-es csapatot is vendégül látnák egy májusi tornán. Az ő költségeiket is vállalnák.

A Haladás lehetséges ellenfelei között olyan csapatok is szerepelnek, mint a spanyol Valencia és a Getafe, a brazil Fluminense és az Atletico Paranaense, az angol West Bromwich Albion, illetve az orosz CSZKA Moszkva.

További részletekért ide kattintsanak!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik