Sport

Isildur1 és Sahamies gigászi párbajával zárult 2011

A svéd Viktor „Isildur1” Blom és a finn Ilari „Ilari_FIN” Sahamies szilveszter napján csapott össze, a két gigász csatájából előbbi került ki győztesen.

Nem semmi high stakes akció volt látható a PokerStarson december 31-én, Isildur1 és Ilari_Fin csapott össze a szilveszteri buli előtt, a svéd játékos jött ki jobban a csatából, 500 ezer dollárt gombolt le ellenfeléről – írja a Poker.hu.

Viktor „Isildur1” Blom három hónapos regnálás után tért vissza a pókerhez december közepén, majd újult erővel vetette bele magát a legnagyobb tétes akciókba. Az év végi hajrája remekül sikerült, nagyjából másfél millió dollárt tudott nyerni, aminek egyharmada egy őrületes szilveszteri partiból származik.

31-én ugyanis az online póker szintén egyik maghatározó személyiségével, Ilari „Ilari_FIN” Sahamiessel csapott össze. A két északi zsugás év végi párbajából a svéd jött ki jobban, 492 571 dollárt nyert el ellenfelétől, a legnagyobb kassza Pot Limit Omahában került az asztal közepére, amikor is az A-2-5 flopon a két játékos allin ment. Isildur1 top két párral, míg Sahamies rosszabb két párral játszott, végül előbbi meg is tudta nyerni a 107 700 dolláros partit.

Blom végül másfél millió dolláros profittal zárta az évet, de nem kell búsulnia Sahamiesnek sem, ő ugyanis az év végi bukása ellenére is 2,1 millió dollárt kártyázott össze 2011-ben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik