Sport

Nyert a Fradi, a Miskolc és a HSC is

Pénteken három mérkőzést rendeztek a magyar-román hokiligában, mindhármat a hazai fél nyerte meg.

A Ferencváros a Dab.Doclert látta vendégül 2011 utolsó játéknapján, a zöld-fehérek pedig a második harmadban elhúztak két góllal. Az 58. percben már 3-0 virított az eredményjelzőn, azonban a fővárosiak annyira kiengedtek, hogy Jonkl László és Virág Tamás révén egy találatra feljött a Dunaújváros. A vége így is 3-2-es ferencvárosi siker lett.

A HSC Csíkszereda és a Fenestela Brasov erdélyi rangadója gólzáport és fordulatos mérkőzést hozott, melyen végül a hazaiak 6-4-re tudtak nyerni. Az utolsó percben a vendégek kapusuk helyett is mezőnyjátékost küldtek jégre, Szőcs Szabolcs talált be az üres ketrecbe, beállítva a végeredményt. A 2012-es esztendőt így hatpontos előnyből várja a Csíkszereda a tabella élén.

A játéknap „legsimább” meccsét Miskolcon játszották, ahol a hazai Jegesmedvék azt követően diadalmaskodtak 8-3-ra, hogy húsz perc játék után még a Sapa Fehérvár AV19 farmcsapata vezetett 2-1-re. Az MJJSE a második harmadot nyomta meg nagyon, a hazaiak ekkor négyet vágtak Vég Ádám kapujába.

Eredmények – MOL Liga, alapszakasz
Ferencváros – Dab.Docler 3-2 (0-0, 2-0, 1-2)
Miskolci Jegesmedvék – Sapa Fehérvár AV19 farm 8-3 (1-2, 4-0, 3-1)
HSC Csíkszereda (román) – Brasov (román) 6-4 (0-1, 2-2, 4-1)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik