Sport

Beckham mezszáma a téma

Bár a PSG labdarúgócsapata még nem jelentette be hivatalosan, a francia lapok tényként kezelik, hogy David Beckham náluk folytatja pályafutását.

 

A helyi média ezt tényként kezeli és már a következő lépések foglalkoztatják őket. Ilyen például az a dilemma, hogy Beckham hányas számú mezben szerepel majd a párizsi együttesben. Nem véletlen, hogy felvetődik ez a kérdés, hiszen bizonyára rengeteg Becks-mezt eladnak a jövőben, és a katari tulajdonosok számára nyilvánvalóan ez volt az egyik legfontosabb érv a 36 éves klasszis szerződtetése mellett.

 

A francia lapok szerint Beckham vélhetően a 32-es mezt viseli majd a PSG-ben. A klasszikus hetes (ezt viselte Becks a Manchester Unitedben) és a 23-as (ezt pedig a Real Madridban és a Los Angeles Galaxyban) foglalt, előbbi Jérémy Ménezé, utóbbi pedig Mohamed Sissokóé. Szóba jöhet még a tízes is, amelyben az AC Milannál töltött kölcsönidőszak alatt játszott, ám a PSG-nél ez a trikó Nenéé, úgyhogy minden bizonnyal a 32-es lesz a befutó.

Francia sajtóhírek szerint Beckham 18 hónapra ír alá – a hírek szerint havi 760 ezer fontért –, és szerződése januártól lesz érvényes, a futballista pedig a katari edzőtáborban csatlakozik az együtteshez. A L’Équipe úgy tudja, hogy a Paris Saint Germain már előkészítette az angol középpályás fogadtatását, akit ünnepélyes keretek között, „rocksztárként” köszöntenek majd.

A klub egyelőre nem erősítette meg a Los Angeles Galaxynál lejárt szerződésű játékos érkezését, és Beckham szóvivője is tagadta, hogy már megállapodtak volna a francia csapattal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik