Sport

Marad Ivkovic Kecskeméten és lemond a fizetéséről

A Kecskemét férfi kosárlabdacsapatának anyagi helyzete rendezett, a szakmai igazgató is marad a klubnál - hangzott el egy ankéton.

Sokan azt várták, hogy a Kecskemét SE férfi kosárlabdacsapatának vezetőedzője távozik az együttestől a klub anyagi helyzete, a klub pénzügyei miatti feljelentés és nyomozás miatt, a nagy bejelentés azonban elmaradt.

A kesport.hu tudósítása elmondja, hogy a KSE szakmai munkájának irányítója marad a városban. A csütörtöki sajtótájékoztatónak és egyben szurkolói ankétnak ez volt a fő bejelentése. Ott volt egyébként a találkozón Forray Gábor, a csapat másodedzője, valamint a két válogatott kosárlabdázó, Wittmann Krisztián és Csorvási Milán.

Stojan Ivkovic elmondta, letette az elmúlt két évben egy nagycsapat alapjait, kétszer is bejutott a KSE a rájátszásba, ami korábban három évig nem sikerült. A Jászberény elleni szerdai vereséget nagy hibának tartja, személyes felelősségét is kiemelte ennek kapcsán.

Elmondta, nem keres 6600 eurót, ahogyan azt az Élet és Irodalom cikke jelezte (ebben az írásban szó esett a KSE-nél történt pénzügyi visszaélésekről, a kiszámlázott 64 millió forintról). Erről be is mutatott egy igazolást, majd bejelentette, január 1-jétől lemond 900 ezer forintos havi járandóságáról.

Ez azért lesz fontos a csapatnak, mert a légiós Goran Radonjic kérte szerződése felbontását. Helyette új játékos érkezik a csapathoz, az ő fizetésének fedezésére jól jön a horvát szakember felajánlása.

Csorvási Milán, a KSE centere is elmondta, méltatlannak tartja az elmúlt időszak cikkeit, amelyben a klub anyagi helyzetéről vitáztak. A fiatal játékos szerint nem tartoznak a játékosoknak, a klub anyagi helyzete rendezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik