Sport

Bryant kihagyhatja a szezonnyitót

A Los Angeles Lakers sztárja csuklósérülés miatt maradhat le az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság új szezonjának nyitányáról.

Kobe Bryant kihagyta csapata szerdai előszezon-mérkőzését, s egyelőre kérdéses, hogy vasárnap, az NBA új szezonjának első alapszakasz-találkozóján pályára léphet-e.

Az ötszörös NBA-bajnok játékosnak még kedden, a városi rivális Clippers elleni meccsen szakadt el egy szalag a jobb csuklójában, ezzel együtt sem kizárt, hogy 25-én, a Chicago Bulls ellen már ott lesz a parketten. “Előbb fogja levágni a karját és csak a másikkal játszik, mintsem kihagyja a vasárnapi meccset” – mondta róla az őt régóta ismerő Derek Fisher.

Az olimpiai bajnok Bryant 16. ligaszezonja előtt áll, a legutóbbi kiírásban átlagban 25,3 pontot és 5,3 lepattanót szerzett meccsenként, melyeken 4,7 gólpasszt is kiosztott.

Bryant 2000-ben, 2001-ben és 2002-ben, illetve 2009-ben és 2010-ben nyert bajnokságot csapatával, az utóbbi két diadal alkalmával a döntő legértékesebb játékosának is megválasztották.

Deandre Jordan rendesen betakarta Bryantet, bele is sérült:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik