Sport

Kövecses Árpád hatodik lett a mini IPT Nova Goricán

A Mini Italian Poker Tour Nova Gorica állomásán Kövecses Árpád 237 játékos közül a hatodik helyen végzett, amiért kereken 1 millió forint ütötte markát.

Múlt héten rendezték a mini IPT Nova Gorica 400 euró nevezési díjú versenyét, számos magyar játékos kiutazott a versenyre, a legjobban a hatodik helyet megcsípő Kövecses Árpád szerepelt – írja a Poker.hu.

Összesen 237 játékos jelezte indulást az egyre nagyobb presztízzsel büszkélkedő mini IPT versenysorozat Nova Gorica állomásán. A nyereményalap 82760 lett, amin 32 játékos osztozhatott.

Habár rengeteg magyar zsugás útra kerekedett, hogy megmérkőzzön a többségében olasz játékosok hadával, végül csak Kövecses Árpádnak sikerült pénzbe jutni, ő viszont egészen a döntőig verekedte magát.

Kövecses a negyedik helyről kezdhette a finálét, javítani azonban nem tudott, sőt két hellyel visszább is csúszott, a későbbi győztes Marco Vispi ellen ment allin J-J-ral, a 10-3-9 flopon, sajnos az olasznál 10-9 top két pár lapult, ami ki is tartott a turn 7 és a river 6 érkeztével.

Kövecses Árpád

A fiatal magyar játékos egyre jobban szerepel versenyei során, igazi tehetség, aki képes türelmesen a kivárásra játszani, de ha kell, akkor kellő agresszióval csap le ellenfeleire. Ez a mostani tornán is remekül sikerült neki, amiért 3 300 eurót, azaz kereken 1 millió forintot vehetett át a kaszinó kasszájánál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik