Sport

Turmezey Péter 20 millió forintot nyert a PokerStarson

Turmezey Péter hétfő reggelre virradóan megnyerte a PokerStars 109 dolláros versenyét, amiért majd 20 millió forintot kapott.

Vasárnap este 18 órakor vette kezdetét 1420 indulóval a PokerStars 200 ezer dollár garantált 109 dollár nevezési díjú rebuyos versenye, a győzelmet egy fiatal magyar srác szerezte meg, amiért 20 millió forint ütötte markát – írja a Poker.hu.

Ez a fiatal srác pedig nem más, mint a magyar online póker egyik kiemelkedő alakja, Turmezey „breeth” Péter, vagy ahogy a PokerStarson ismerik: „twirlpro”.

Turmezey számos nagy online eredménnyel büszkélkedhet pályafutása során, amelyekhez most újabb szép győzelmet tudhat magáénak.

A vasárnap este induló PokerStars torna 1 420 játékos az újravásárlásokkal 470 200 dolláros nyereményalapot hozott össze, amiből 162 játékos került díjazásra. „Breeth” több órányi játék után, de már bőven az éjfélt is átlépve bejutott a döntő asztalra, ahol meg sem állt egészen a győzelemig, a párbaj során a spanyol „junacito10”-et sikerült felülmúlnia.

A magyar pókeres hétfő reggelre virradóan megszerzett első helyével 85 012 dollárt, azaz nagyjából 20 millió forintot tehetett zsebre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik