Sport

Egy bajnoki meccs, aminek nem sok értelme volt

ABCOM Szeged KE-Debreceni SC-SI 89-49

Azt már az első forduló után kiderült, hogy az ABCOM Szeged KE női kosárlabda csapata kinőtte az Amatőr bajnokság Keletei csoportját. Az egész őszi idényben nem talált legyőzőre, mind a kilenc bajnoki és három Hepp Kupa meccsét megnyerte, utóbbiban két első ligás csapatot, a Ceglédet és a BSE-t verve.

Ami viszont péntek este történt, az azt mondatja a tudósítóval, hogy ilyen meccsek nem nagyon hiányoznak egyik csapatnak sem. A szegediek ugyanis 89-49-re nyertek, s csak azért nem dobtak száz pont felett, mert a második félidő egy jelentős részében a komplett cseresor játszott, azt hozzátenném, hogy ebben a szakaszban a nagyon lelkes vendégek nem játszottak alárendelt szerepet.

A hazaiaknál négyen szereztek húsz IBM pontnál többet, ebben a versenyben ezen az estén Kováts Anna nyert 29 ilyen egységgel, Rajnai Fűrész és Pungor egyaránt 21 IBM-mel zárt.

A lefújás után a lányok rohantak az öltözőbe, mert kezdődött a jól megérdemelt, ajándékozós záró buli.

 

ABCOM Szeged KE-Debreceni SC-SI 89-49 (23-12; 31-13; 22-10; 13-14)

Szeged 100 néző: Vezette: Arató, Mester.

Szeged: Pungor 10, Kováts 25/3, Fűrész 13/3, Tóth 7, Rajnai 12. Csere: Földi 7, Mészáros 4, Ódry 3/3, Barabás, Varga 6, Zsíros 2. Edző: Mészárosné Kovács Andrea

A Debrecen legjobb dobói: Földvári 12, Hoffmann 11.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik