Sport

Bendtner megint elvetette a sulykot

Mióta nem az Arsenal labdarúgója Nicklas Bendtner, egyre több fura dolgot művel. A fegyelme mindenesetre már nem a régi.

Megértjük, hogy nem minden papsajt mostanában a dán támadónál, Nicklas Bendtnernél (bár a dán sajtokat szeretjük), elvégre az Arsenaltól távozó csatár nem élete formájában focizik.

Amíg az Arsene Wenger irányította londoniaknál játszott, voltak kiemelkedő mérkőzései, az utolsó időszakban még csereként is hozzá tudott valamennyit tenni a csapat teljesítményéhez. A Sunderland – jelenlegi munkaadója – nem a legjobb formában van, nemrég váltott edzőt, érkezett Martin O’Neill.

Nicklas Bendtner azonban most egy pökhendire sikeredett párbeszéd miatt hívta fel magára a figyelmet. Egy koppenhágai pizzériában rendelt magának egy szeletet, de kiderült, bankkártyával nem tud fizetni. Ezután elkezdett könyörögni azért, hogy ingyen ehesse meg az olasz finomságot. Eleinte nem nagyon értették a helyzetet, majd Bendtner rátett egy lapáttal (nem pizzalapáttal):

“Tudod, hogy én ki vagyok? Meg tudnám venni az egész pizzériát!” – így Bendtner, akinek viselkedése nem hatotta meg a tulajdonost.

A dán lapok szerint a játékos arrogáns volt és erőszakos, a vendégek csak ültek, és néztek egymásra, nem tudták kezelni a helyzetet. A végén aztán két hölgy megsajnálta, és kifizette neki az ételt.

Íme egy kis kamerával felvett jelenetsor a koppenhágai pizzériából:

Bendtner egyébként nemrég egy másik kínos videón is szerepel, és csakis magának köszönheti. Gary Speed, a walesi válogatott szövetségi kapitánya és az ország legendás játékosa öngyilkosságot követett el. Az emlékére a meccsek elején tartott egyperces gyászszünet közben ütemre tapsolt és vigyorgott a Sunderland játékosa.

Íme a tiszteletlenkedés:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik