Sport

A nagy olimpiai formaruha-szavazás

Tapasztalva a londoni olimpiára tervezett formaruha okozta érzelmi vihart, játékra invitáljuk olvasóinkat. Válasszon, javasoljon ki-ki kedvére!

A Magyar Olimpiai Bizottság szeptember 21-én pályázatot hirdetett a londoni olimpia formaruhájának megtervezésére. Negyvennégyen regisztráltak, és a határidőig harmincketten adták be a pályázatukat. A feladat, az elvárás nagyságának megfelelően nívós zsűri bírálta el a beérkező pályamunkákat először november 3-án és 4-én. Előbb hatot a második fordulóba javasoltak, majd győztest hirdettek. (Valamennyi pályamunkát itt nézheted meg – érdemes vannak köztük remek ötletek.)

Cikkünk nyomán a londoni olimpia formaruhájára kiírt pályázat nyertesének munkája több tucat hozzászólást és többségében negatív visszajelzéseket kapott. Hogy kinek tetszik, kinek nem a formaruha, azt nem tudhatjuk, az viszont biztos, hogy különösen a csuklyás – vagy kapucnis – fotó beindította a fantáziánkat.

 

Vegyél részt a játékunkban Te is, szavazz arra a szuperhősre, amelyiknek stílusát, magyarosított dresszét legalkalmasabbnak tartod olimpiai formaruhának.

A további képes, vagy képtelen ötleteket a sport24 facebook oldalára várjuk! A legjobb pályamunkát természetesen díjazzuk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik