Sport

Koszta Miklós nyerte meg a Tropicana Póker Kupát

A magyar pókertársadalom egyik legismertebb alakja, Koszta Miklós győzedelmeskedett az I. Szerencsejáték Zrt. Tropicana Póker Kupán.

Az élő versenyek és cash game partik jól ismert személyisége, a sokak által nagyon is kedvelt Koszta Miklós szerezte meg a győzelmet a Tropicana Póker Kupánírja a Poker.hu.

Múlt hét kedden vette kezdetét az I. Szerencsejáték Zrt. Tropicana Póker Kupa versenye, három előselejtező napot rendeztek, amelyeken Rehák Roland, Tokaji András és Somogyi Károly végzett az élen.

Hármójuk közül ketten be is jutottak a döntő asztalra, kivéve Rehákot, aki emlékezetes partiban esett ki Koszta Miklós ellen. Rehák egy nagyon nehéz szituban adott meg pár plusz flösshúzóval, Kosztánál két pár lapult, és hiába érkezett meg riverre a flösse Reháknak, éppen azzal lett full house-a Kosztának.

Rehák a végső megadás pillanatában felállt, és azt mondta: „Ha ezt a partit megnyerem, akkor az egészet megnyerem!” Sajnos ez nem jött össze neki, de valószínűleg ilyen érzések kavarogtak Kosztában is, aki végül a legtöbb zsetonnal masírozott be a fináléba, ahol bár párszor átadta vezető helyét másnak, végül a párbajban már úja ő birtokolta a legtöbb zsetont.

Koszta Miklós

Végül a győzelem is összejött neki, amivel tízmillió forintot kaszált, a két előselejtező napot megnyerő Somogyi Károly és Tokaji András értek még fel a dobogóra.

A Tropicana Póker Kupa végeredménye:
1.hely: Koszta Miklós – 10 200 000 Ft
2.hely: Somogyi Károly – 6 400 000 Ft
3.hely: Tokaji András – 4 000 000 Ft
4.hely: Nagy Péter – 2 800 000 Ft
5.hely: Nagy Attila – 2 400 000 Ft
6.hely: Kulcsár Gergely – 2 200 000 Ft
7.hely: Farkas Dávid – 2 200 000 Ft
8.hely: Tóth „totya0611” László – 1 800 000 Ft

A Tropicana Póker Kupa második napi beharangozó videója:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik