Sport

A stadionok biztonsága

Becsült értéken nettó 669 millió forint értékben írt ki gyorsított tárgyalásos eljárást az MLSZ stadionbiztonsági rendszer tervezésére, szállítására és üzembe helyezésére

Az első lépésben a központi rendszer készül el, amelyhez beléptető és térfigyelő alrendszerek csatlakoztathatók a Magyarország területén található stadionokból, illetve más sportlétesítményekből.
A központi rendszerhez kapcsolódó stadionok számát az ajánlatok és a tárgyalások eredményeként fogják meghatározni, figyelemmel a rendelkezésre álló állami támogatásra – áll a felhívásban. Más helyütt ezek száma legfeljebb 15 darab lehet.
Az ajánlattevőknek az elmúlt 3 évből, 7 darab referenciát kell felmutatniuk. Ezek körébe tartozik egy évi 500 ezer darabos jegyértékesítési rendszer, amelyen on-line vásárlásra is alkalmas, továbbá két darab, egyenként legalább 20 millió forint értékű, hat kapus beléptető rendszer szállítása.
A kétfordulós közbeszerzésre december 27-ig lehet jelentkezni. A második fordulóba jutottakat január 16-án értesíti az ajánlatkérő, majd az ajánlatok elkészülte után kezdődnek a tárgyalások.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik