Sport

Megdöbbent az asztalitenisz-szövetség

A Magyar Asztalitenisz Szövetség egyelőre nem foglalt állást Juhos József alelnök múltjával kapcsolatban.

A Magyar Nemzet pénteki számában arról írt, hogy Juhos József a hetvenes évektől sportolókról adott jelentéseket, miután a BRFK III/III-as alosztálya beszervezte.

Juhos jelenleg is a Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) szakmai alelnöke, a szervezet pedig a hírre közleményben reagált.

“A MOATSZ megdöbbenéssel értesült a Magyar Nemzetben 2011. december 9-én megjelent Juhos József személyét érintő cikkről.

Az Alelnök Úr múltjával kapcsolatban nem kívánunk állást foglalni mindaddig, amíg a MOATSZ Elnöke személyesen nem hallgatta őt meg.  Mivel a cikk az asztalitenisz sportágat is érintette, megjegyzendő, hogy illendő lenne nem egyetlen évet kiragadni az eredményességet illetően, hanem említést lehetett volna tenni akár a 2007-es női EB győzelemről, az idei két bronzéremről, vagy akár a férfi csapat elmúlt két évi sikersorozatáról.

Az asztalitenisz ma hazánkban a második legeredményesebb sportág, amely szintén igazolja, hogy a Magyar Asztalitenisz Szövetség rendkívül jó szakmai munkát végzett az elmúlt évtizedekben és végez ma is.” – fogalmaznak a honi asztalitenisz-szövetség közleményében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik