Sport

Sikerekben gazdag évet zártak az ETO-nál

Téli szünet előtti értékelést tartott a Győri ETO FC stábja. Horváth Cs. Attila, klubmenedzser a 2011-es évet, míg Csertői Aurél, vezetőedző a csapat fél szezonban nyújtott teljesítményéről alkotott véleményt.

Az álláspontok abban megegyezetek, hogy nagyon sikeres időszakot tudhat maga mögött a klub, sőt valószínű arany betűkkel kerül be 2011/2012-es idény a 107 éves ETO történelemkönyvébe, nemcsak azért mert számos rekordot sikerült megdönteni a csapatnak az elmúlt hónapokban.

Horváth Cs. Attila számba vette az idei év újításait, melyek között szerepel az öregfiúcsapat újjáéledése, a 60 ETO legendáról elnevezett páholyok átadása, a csapatinduló elkészítése, az Audi támogatóvá válása. Ami a jövőbeli terveket illeti, nagy ereklyegyűjtő akcióba fogtak a szurkolókkal együtt, hogy egy év múlva megnyílhasson az ETO Múzeum. Előtte, karácsonyra még készülnek meglepetéssel egy különleges könyv formájában.

Csertői Aurél hangsúlyozta, hogy nem szereti a részleges értékeléseket, a csapat teljesítményének elemzésére május 26-án térne vissza. Azt azonban elárulta, céljai között szerepel három meghatározó játékos igazolása az elkövetkezendő időszakban. A jelenlegi 26 fős keretből, André Lamasnak lejár a szerződése, vele nem kívánnak hosszabbítani, egyéb személyi változás nem várható.

Január 8-ig megérdemelt pihenésüket töltik a csapat tagjai, 9-től pedig háromnapos felkészüléssel térnek vissza, mely egyebek között az orvosi állapotfelméréseket is magában foglalja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik