Sport

Megemelték a Dieselt

A termetes Shaquille O'Neal és barátnője nem mindennapi performanszt mutatott be egy észak-amerikai showban.

Shaquille O’Neal júniusban tudatta a nagyvilággal, hogy felhagy a profi kosárlabdával, A Diesel becenévre hallgató center így 39 esztendősen, négy NBA bajnoki gyűrűvel visszavonult. A 216 centiméteres és 147 kilogrammos Shaq ugyanakkor nem tűnt el végleg, az észak-amerikai showkban rendre feltűnik, legutóbb könyvet adott ki, illetve a közösségi oldalakon is terjednek a humoros megjegyzései, videói.

O’Neal a minap a televíziós híresség, Jimmy Kimmel műsorában is feltűnt Uncut című kötetével, ahol több humoros történet mellett, ahol szóba került barátnője, Nicole Alexander is. A média világában elhelyezkedő, Hoopz becenévre hallgató lány és a behemót exkosaras egy különszámmal is készült, az éppen csak a Diesel dereka fölé érő Nicole ugyanis egyszer csak besétált a díszletek mögül és hátára vette hegyomlásnyi barátját. Kicsi a bors, de erős – szokták mondani -, avagy nem a méret a lényeg.

A videón 3:10-tól érdemes figyelni a jelenetsort:

Később maga Kimmel is megpróbálkozott a feladattal, ám Shaq túl nagy falatnak bizonyult, majd a műsorvezető végül az óriás karjai közt végezte.

Jimmy Kimmel próbálkozása 3:00-tól:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik