Sport

Törlesztene az EnterNet Vásárhelyi Kosársuli

Nehéz meccs vár az EnterNet Vásárhelyi Kosársulira az Eger elleni fergeteges siker után. A kék-sárgák ahhoz a Salgótarjánhoz látogatnak, akik két héttel ezelőtt több mint húsz ponttal diadalmaskodtak felettük, igaz csak kupa meccsen. Most azonban fordulhat a kocka, hiszen dr. Elek András tanítványait fűti a bizonyítási vágy, és jó hír az is, hogy újabb sérült épült fel.

Az azonban biztos, hogy nem lesz sétagalopp a pénteki összecsapás, hiszen az már a Hódtói Sportcsarnokban is bebizonyosodott, hogy nagyon jó erőből állnak a salgótarjániak, akik akkor magasságfölényben voltak. Likár és Godena is tarthatatlan volt a palánk alatt, azóta viszont csatlakozott a Kosársulihoz a frissen honosított Babut is, így magabiztosabbá vált a gárda palánk alatti játéka.

 

Így sem lesz azonban könnyű nyerni, hiszen a rendkívül hosszú utazás után Utasiéknak szembe kell nézniük a tavaly a Jászberényt az A csoportba juttató Surmann-fivérekkel, és a tavalyi első osztályban is otthonosan mozgó Hartvichhal, Sebőkkel és Kocsissal sem lesz könnyebb dolguk.

 

Mindenképpen bíztató viszont, hogy az Eger elleni lélektani győzelem után felszabadultabbnak tűnnek a vásárhelyiek, és bizonyítani akarnak. Ebben már az együttes segítségére lehet Vejinovics is, aki egy hónapos sérülés után térhet vissza, de a nemrégiben játékba lendülő Czibere is sokat tehet a sikerért. És amennyiben a sok eladott labdát, és a védekezés is jó lesz, akkor akár a meglepetés is elképzelhető Salgótarjánban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik