Sport

Dudás az ősz játékosa

Dudás Ádám az egyik napilap osztályzatai alapján zsebelhette be az ősz játékosa címet. A téli átigazolási keringő során a híresztelések külföldi klubokkal is szóba hozták. Interjú.

A győri focista saját bevallása szerint nagyon meglepődött, mikor megtudta, hogy ő lett az ősz játékosa:

– Először nem akartam elhinni, hogy tényleg én szereztem a szezonban eddig a legtöbb pontot, azt gondoltam, csak viccelnek velem a többiek, viszont mikor bebizonyosodott a hír valódisága, nagyon örültem neki, hiszen remek focistákat előztem meg ezen a listán, akik kiváló teljesítményt nyújtottak az ősz során, többek között Bódi Ádámra és Varga Józsefre célzok.

A Győri ETO őszi szezonban mutatott játékáról így vélekedik a középpályás:

– Nagyon jó csapatban játszhatok, s elég sok lehetőséget kapok, amiért hálás vagyok a mesternek és igyekszem meghálálni a belém vetett bizalmát. Egyben van most a csapat, olyan játékkal tudjuk kiszolgálni a nézőinket, amiért érdemes kilátogatni a meccsekre. Csertői Aurél remek szakember, az összes játékos nagyon jó kapcsolatot ápol vele, úgy gondolom, mindent elárul a munkájáról az, hogy hol állunk a tabellán.

– Jelenlegi céljaim között szerepel, hogy minél jobb helyezést érjek el az ETO-val, szeretnék sokat pályán lenni és még jobb formába akarom hozni magam – összegezte Dudás a közeljövőbeli terveit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik