Sport

Menetel a Denver és a Houston

A Denver Broncos újabb elképesztő sikert aratott az NFL-ben, ezúttal a San Diego Chargerst sikerült legyőzni hosszabbításban.

Tizenkét mérkőzésre kerítettek sort az észak-amerikai profibajnokság legutóbbi játéknapján, a Denver Broncos pedig újra az utolsó utáni pillanatban tudta a maga javára fordítani soros meccsét. A Tim Tebow vezette denveriek a San Diego Chargers otthonában tudtak diadalmaskodni hosszabbításban, Matt Prater 37 yardról értékesítette mezőnygólja döntött 29 másodperccel a meccs vége előtt. A Broncos zsinórban négy győzelemnél jár.

Az AFC nyugati divízióját ugyanakkor még mindig az Oakland Raiders vezeti, a hazaiak 26-20-ra verték a Chicago Bearst. Sebastian Janikowski, a kaliforniaiak rúgójátékosa csapatrekordot jelentő hat field goalt értékesítette a mérkőzés során.

Ötödik meccsét is megnyerte a Houston Texans, amely ugyan a meccs elején hátrányba került Youboty TD-jét követően, végül magabiztosan verte a Cincinatti Bengalst. Matt Leinart, a vendégek irányítója és Matt Schaub is megsérült a mérkőzésen.

Eredmények – NFL, alapszakasz

Atlanta Falcons-Minnesota Vikings 24-14

Cincinnatti Bengals-Cleveland Browns 23-20

Indianapolis Colts-Carolina Panthers 19-27

Jacksonville Jaguars-Houston Texans 13-20

New York Jets-Buffalo Bills 28-24

St. Louis Rams-Arizona Cardinals 20-23

Tennessee Titans-Tampa Bay Buccaneers 23-17

Oakland Raiders-Chicago Bears 25-20

Seattle Seahawks-Washington Redskins 17-23

Philadelphia Eagles-New England Patriots 20-38

San Diego Chargers-Denver Broncos 13-16

Kansas City Chiefs-Pittsburgh Steelers 9-13

Ajánlott videó

Olvasói sztorik