Sport

Erdei: Hamburgban Sdunekkel

Madárt még a sushi hiánya sem akadályozza a felkészülésben. December közepén utazik Anaheimbe.

Erdei Zsolt kétszeres profi világbajnok ökölvívó túl van németországi felkészülésének első hetén, miután november 20-án elhagyta Magyarországot, hogy megkezdje edzőtáborozását a december 31-én esedékes, Tavoris Cloud elleni IBF-világbajnoki címmeccsére. Madár megkezdte a koncentrált szakmai munkát Fritz Sdunek irányításával, és nagyobb hangsúlyt kapott az edzésprogramban az iskolázás és a kesztyűzés is, miközben tovább folytatódott Klink Zoltán „Zoga” erőnléti programja. Az edzőtáborozás programjában továbbra is a napi két edzés, a délelőtti erőnléti, és a délutáni boksztréning szerepel.

„Úgy érzem, jól haladok a felkészülésemmel, a kondicionális és a szakmai munka is keményen zajlik. Sdunek mesterrel egyből megvolt az összhang, és az első sparringolás is elégedettséggel töltötte el a szakmai stábot, és engem is, így ebben a formában vágunk neki a következő hétnek. Az étrendem is változatlan, nagyon odafigyelünk, hogy mit és hogyan étkezem. Otthon el voltam kényeztetve, hiszen az I Love Sushi naponta hozta nekem a friss sushit, ami most hiányzik, de majd megoldjuk… A körülmények és a szakmai háttér is adottak a sikeres felkészüléshez” – mondta Madár.


Jön a szurkolói kollekció!

Erdei Zsolt profi pályafutása során a Paffen Sport sportszergyártó cég mindig stabil hátteret biztosított a bokszolónak, kiemelten kezelve Madár amerikai karrierjét. A Paffen Sport úgy döntött, hogy nemcsak a kétszeres világbajnokot szereli fel soron következő mérkőzésére, hanem a szukolóknak is készíttet egy számukra megtervezett rajongói kollekciót. A termékek hamarosan kaphatók lesznek.

A kétszeres világbajnok arra is felhasználta a kölni felkészülési időt, hogy ellátogasson hivatalos sportszertámogatója, a Paffen Sport központjába. A ruhapróbát követően kiválasztotta az új csapatfelszerelést, kesztyűket és minden mást, amire az Erdei Zsolt Boksz Csapatnak szüksége lesz az Egyesült Államokban. A Paffen Sport tulajdonosával, Walter Kniepsszel és fiával, Thomas Kniepsszel természetesen sok szó esett az év végi nagy kihívásról, a Tavoris Cloud félnehézsúlyú IBF-világbajnok elleni címmeccsről, amelyet december 31-én, Anaheimben rendeznek. A találkozó jó alkalom volt a kölcsönös rokonszenv megerősítésére, valamint egy újabb lépés a hosszú távú, sikeres együttműködés felé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik