Sport

Így kényezteti magát Ronaldinho

Ronaldinho, a brazil futballikon számára kellemetlen videó került fel a világhálóra. A home videón látható férfi láthatóan jóban van önmagával...

Kínos videó jelent meg Ronaldinhóról (legalábbis kíséretetiesen hasonlít a brazil klasszisra az említett videó főszereplője), a Flamengóban újra a csúcsokat döntögető világklasszisról. Pontosabban számára kínos a felvétel utólag, hisz éppen egy boldog pillanatában készült.

A középpályás az elmúlt hetekben úgy fickándozott a pályákon, mint fénykorában. Jó passzban van, nemrégiben szögletből rúgott gólt, és irányítójátékával, egyéb találataival is a Flamengo egyik legjobbja. Már a Panathinaikosz is vinné.

A videón éppen magán könnyít a brazil játékos – vagy hasonmása. A felvétel gyorsan elterjedt Brazíliában, állítólag Wanderley Luxemburgo, a válogatott korábbi szövetségi kapitánya már meg is kérdezte az őt faggatókat: “Mekkora van neki?”. Nem tudjuk.

A boldog pillanatokról már rajzfilmet is készítettek a dél-amerikai ráérő emberkék, amelyben Ronaldinho portugálul énekel, valami ilyesmit: “Egymagamban szerelmeskedek, az edzőtáborban, csak ketten vagyunk ő és én, szinte elvesztem az eszem, iszonyatos hőséget érzek, most lejjebb engedem a kamerát és meglátod milyen nagy, meg fogsz ijedni tőle, eddig ez egy rejtett titok volt, de most már felkerül a világhálóra”.

Felkerült. Az eredeti, 17 másodperces felvételhez kicsit meg kell dolgozni: ide kell kattintani érte.

Mindenki eldöntheti, Ronaldinho van-e a felvételen vagy sem.

A Ronaldinhót gúnyoló rajzfilm:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik