Sport

Kickboxban csapott össze két profi pókeres

Lex Veldhuis és Bertrand Grospellier Spanyolországban lépett a szorítók közé, a két PokerStars profi meccsén Veldhuis könnyedén kiütötte ellenfelét.

Két régi jó barát nézett farkasszemet a spanyolországi Marbella főterén felállított ringben, két éve készülnek arra, hogy jól elverjék egymást kickboxban – írja a Poker.hu.

2009-ben egyezett meg Lex „RaSZi” Veldhuis és Bertrand „ElkY” Grospellier, hogy eldöntik a szorítók között, melyikük is a jobb bunyós. Bár szinte feledésbe merült kettejük „fogadása”, hirtelen mégis beharangozták meccsük időpontját.

A megbeszéltek szerint kedd délután négykor Marbellán csaptak össze, amivel bőven hagytak időt a sportfogadóknak is, hogy megtegyék tippjeiket. Így tett Daniel Negreanu is, aki közel 50 ezer dollárt tett Veldhuis győzelmére.

Negreanu megérzése tökéletesen bejött, ugyanis Veldhuis cseppnyi esélyt sem hagyott ellenfelének (jó barátjának), és a két pókersztár közül ő került ki győztesen, miután a második menet felénél egy remek rúgással leterítette Grospelliert.

A RaSZi vs. ElkY meccs teljes összefoglalója:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik