Sport

Magyarország nyeregbe!

December első hétvégéjén újra OTP Bank Lovas Világkupa lesz a Papp László Arénában.

Lorenzo, a francia kaszkadőr a lovak hátán állva ugrat majd

Jubilál az immár hagyományosnak nevezhető decemberi lovasünnep. A Lázár fivérek ötletén és szervezésén alapuló háromnapos lovas eseményt december 2-4. között ötödik alkalommal rendezik meg. A jubileumi év kapcsán exkluzív programmal készülnek.

Az OTP Bank négyesfogat-hajtó és díjugrató világkupája a tavalyihoz hasonlóan nagy csatákat ígér. A nyolc díjugrató számban több élvonalbeli lovas – köztük olimpikonok – míg fogathajtásban öt világbajnok versenyző áll starthoz..

Hagyományosan az eddigi évekhez a kilátogató közönség számos más programot is megtekinthet. Az ünnepi show-műsorok csúcspontjaként először mutatkozik be Magyarországon – majd az esemény mindhárom napján fellép – a legnívósabb európai lovas rendezvények sztárja, a francia kaszkadőr és lóidomár, Lorenzo (27).

Az idei évben sem maradhat el a közönség által kedvelt hazai médiaszemélyiségek, sportolók díjugrató- és fogathajtó versenye. Lázár Vilmosék várják a jövő lovasait: a pénteki III. Nemzeti Gyerek Lovasnapon 13 ezer gyermek ünnepelhet együtt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik