Sport

A PVSK kosarasai fociztak a kistestvérrel

Közös edzésen vettek részt a PVSK férfi labdarúgói és kosárlabdázói. Átigazolásokról nem számolhatunk be.

Lelkes játék, baráti hangulat és sok nevetés jellemezte a szakosztályok találkozóját Pécsett. Rövid bemelegítés után először kosárlabdázásban mutathatták meg, mire képesek a labdarúgók.

Nos, a pattogtatás sem okozott nekik gondot, bár néhány dobóedzés sokat lendítene a teljesítményükön. Miután 6-3-ra elhúztak a futballisták, összekapták magukat a kosarasok is, kiegyenlített, szórakoztató sportesemény alakult ki. A gálamérkőzésnek beillő csatában Vasojevic humorérzékéből adott ízelítőt, míg Ciric azt mutatta be, hogyan kell kihagyni a hármasokat.

A kosarazást foci követte. Kovács Péter ezúttal szakértőként vette ki a részét a feladatokból, sérülés miatt nem szállhatott harcba a gólkirályi címért. Az ellenfél jóindulatát kihasználva Tóth Norbert és Halász Ákos volt a legveszélyesebb a kapura – na és az azt övező reklámtáblákra. Eilingsfeld inkább magára vigyázott, mint a kapura, taktikusan húzta vissza kezét a kapura lőtt lövések elől, de lábbal megállta a helyét. Csirke is pályára lépett, egy bravúrgóllal példát is mutatott tanítványainak.

A kosarasoknak nem sikerült kihasználni a magasságbeli fölényt, és a teljesítményükön az is meglátszott, hogy idén még csak kétszer volt alkalmuk edzésen focizni (megjegyzés: győzelmek utáni jutalom, hogy a meccset követő edzésen futballozhatnak a játékosok).

Sportszerűségből ötösre vizsgázott mindkét szakosztály a rendhagyó klubdélutánon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik