Sport

Szoros meccsen kapott ki a Sapa Fehérvár

A pénteki vereség után vasárnap is alulmaradt a cseh Znojmóval szemben a Sapa Fehérvár AV19 az osztrák jégkorongligában.

A két együttes pénteki összecsapásán a Volán hazai pályán szétlövés után kapott ki, és ma is nagy csatára volt kilátás, ezúttal a Znojmo pályaválasztása mellett.

A Fehérvár a meccs 11. percében Derek Ryan szép egyéni megmozdulásából megszerezte a vezetést, az első harmadban pedig már nem is született több találat.

A második harmad első fele viszont nem sikerült jól a Volánnak, a csehek kétszer is bevették Munro kapuját, így fordítottak. Egy percen belül azonban Palkovics Krisztián révén egyenlített Kevin Primeau gárdája, de Bartos góljának köszönhetően a Znojmo előnnyel várta a záró játékrészt.

A pihenő után hamar egyenlített a Volán, Johansson bombázott a hazaiak kapujába, de bő két perc múlva már ismét a csehek vezettek. A fehérváriak hiába hozták le a kapust is a végén, újabb gól már nem született a meccsen, a Znojmo 4-3-ra nyert, a magyar együttes pedig pont nélkül maradt az EBEL 23. fordulójában.

Eredmény – EBEL, 23. forduló
HC Znojmo (cseh) – Sapa Fehérvár AV19 4-3 (0-1, 3-1, 1-1)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik