Sport

Három magyar versenyben az EPT loutraki bajnoki címéért

Az Európai Póker Turné első görög állomásán három magyar játékos hajt a bajnoki címre.

Az Európai Póker Turné lutraki állomásán hét magyar játékos fizette be a 4400 euró nevezési díjat, közülük csak hárman jutottak tovább – írja a Poker.hu.

Először rendeztek EPT-versenyt Görögországban, az Athéntól 84 kilométerre helyezkedő Lutraki nagy turistaközpont, a télen is kellemes klímával rendelkező település remek célpontja tehát a pókereseknek is.

Természetesen magyar játékosokból sem volt hiány, a Team PokerStars Pro Tóth Richárd mellett Czuczor noirduckMárton, Kovács and217András, Kövesi lyzardosAttila, Drágár Péter, Purak Zoltán és Nagy György Tibor próbált szerencsést a napsütötte Lutrakiban.

A hét magyar indulóból végül négyen jutottak a második versenynapra, onnan viszont már csak hárman a harmadikra, ahol is már a pénznyereményekért játszik a mezőny. A majdani győztes 347 ezer euróval gazdagabban térhet haza, ami remélhetőleg magyar zsebbe vándorol.

A legjobban Kovács András és Drágár Péter áll, mindketten 200 ezer zsetonnal rendelkeznek, ami jócskán meghaladja az átlag zsetonszámot. A harmadik még versenyben lévő játékosunk Nagy György Tibor, akinek bőszen kell gyűjtögetnie a zsetonokat, hogy ő is pénzbe érjen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik