Sport

10 millió dolláros jackpotot húzott be a 84 éves nagymama

A 84 éves Josephine Crawford Atlantic City legnagyobb jackpotját ütötte meg egy 5 centes nyerőgépen, 10 millió dollárt nyert.

A 84 éves nagymama mindössze csak egy kis szórakozásra vágyott, 40 dollárjának és hihetetlen szerencséjének köszönhetően azonban megütötte a jackpotot, és 10 millió dollárt nyert egy mindössze 5 centes játékautomatán – írja a Blackjack.hu.

A New York-i Josephine Crawford kőkeményen megdolgozott szerencséjéért, az egykori pincérnő felnevelte gyermekeit, gondoskodott a családjáról, és emellett utat mutatott öt unokájának és három ükunokájának.

A szerencse 84 évesen teljesedett be, amikor célba vett egy ötcentes nyerőgépet, amiből számolhatatlanul sok helyezkedik el a Harrahs Hotel and Casinóban. Abban a pillanatban, amikor a gép tetején lévő villogó ledlámpa jelezte a hatalmas főnyereményt, négy férfi lépett oda hozzá, akik egyből megkérték a kezét.

Nem csoda, ugyanis a 10 millió dolláros nyeremény (ez cirka 2,2 milliárd forintnak megfelelő összeg) Atlantic City legnagyobb jackpotja volt, sőt, nyerőautomatán még soha ekkora nyeremény nem talált gazdára Amerikában.

„Alig fogom fel, ezt egyszerűen nem tudom elhinni!” – mondta Crawford, majd boldogan folytatta: „Továbbra is a családomra fogok gondolni és gondoskodom róluk. Öt unokám és három ükunokám van, akikkel nagy jól fogjuk magunkat érezni a következő napokban.”

A 10 millió dolláros jackpot:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik