Sport

Köstner Vilmos nem mondott le

A Ferencváros elleni vereség ellenére sem távozik a DVSC-Fórum női kézilabdacsapatának vezetőedzője.

Ahogyan arról már beszámoltunk, a Ferencváros magabiztosan verte a debrecenieket a női kézilabda NB I. szerdai játéknapján. Nem maga a vereség, hanem a kulcsemberek távozása és a klub körül kialakult bizonytalanság miatt gondolkodott el a folytatáson Köstner Vilmos, az együttes vezetőedzője.

A haon.hu oldalnak azonban elmondta, nem távozik a klubtól. A dvsckezilabda.hu idézi a trénert: “Három dolog késztetett gondolkozásra, s ezekre a felvetésekre mind pozitív választ kaptam, így folytatom a megkezdett munkát. Az egyik legfontosabb kérdés a csapategységünkkel kapcsolatban merült fel. A Ferencváros elleni meccs meggyőzött arról, hogy egy irányba halad a gárda, így ezzel nincs probléma.”

Köstner elmondta, a második kérdés az volt, a játékosok együtt gondolkodnak-e, hasonló elveket vallanak-e a kézilabdáról. A válasz erre is igen volt. No, és arra is, hogy Gellén András tulajdonos vállal-e garanciát arra, hogy a csapat nem gyengül tovább.

A tréner tehát marad, a Loki játékosai a szerdai mérkőzést követően pedig négynapos pihenőt kaptak, legközelebb hétfőn állnak munkába.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik