Sport

Celeb vezérszurkolók a pólókupán

Péntektől vasárnapig rendezik meg a vízilabda Theodora Magyar Kupát, a mérkőzések ingyen megtekinthetőek.

A budapesti Szőnyi úti BVSC uszodában már pénteken indulnak a a 3. Theodora Magyar Kupa küzdelmei. Az elődöntők során első körben a hölgyek: a Hungerit UniÉpszer-Szentes és az Újpest Vízilabda Utp. SE, valamint a ZF-Eger és a BVSC-Zugló Diapóló csapata mérkőzik meg.

A férfiak szombati elődöntőjén pedig a ZF-Eger és a Groupama-Honvéd, valamint a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP és a Szeged-Beton VE csap össze. A vasárnapi döntők alatt újdonságként egy hatalmas kivetítő is közvetíti az élő képet.

A mérkőzések mellett számos program vár az eseményre látogatókra. A férfi elődöntők között szinkronúszó lányok szórakoztatják a közönséget, a vasárnapi férfi döntő előtt és annak szüneteiben pedig a szurkolótáborok csapnak össze játékos formában, két vezérszurkoló celeb, Rákóczi Ferenc és Papp Gergő, alias Pimasz úr vezényletével. A vizes hangulatot Ferencz József, alias Fittikém is fokozza a helyszínen.

A két tábor szeretett vízilabdacsapatának nyerhet egy egész évre való ásványvíz ellátást, emellett a leghangosabb szurkolókra és az egymást leggyorsabban megölelő párokra is ajándékok várnak. A névadó szponzor jóvoltából az esemény a tavalyihoz hasonlóan idén is ingyenes lesz.

Theodora Magyar Kupa, a program

Elődöntők

Női:

Hungerit UniÉpszer Szentes- Újpest Vízilabda Utp. SE – péntek 17.30 óra
ZF-Eger – BVSC-Zugló Diapóló – péntek, 19.15 ó

Férfi:

ZF-Eger – Groupama-Honvéd – szombat 15.15 ó
Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP – Szeged-Beton VE – szombat 16.45 ó

Döntők

Női döntő – vasárnap, 9.30 ó
Férfi döntő – vasárnap 11.40 ó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik