Sport

Bombameglepetés: kikapott a Pick-Szeged

A Tatabánya otthonában nyolcgólos vereséget szenvedett a nemrég a Veszprémet legyőző szegedi kézilabdacsapat.

Többen is számítottak arra, hogy a Szeged megizzadhat a Tatabánya otthonában, de arra kevesen számítottak, hogy simán kikap a két hete a Veszprémet három év után legyőző Pick.

Az a Pick, amely eddig veretlen volt a bajnokságban. A kezi.hu tájékoztatása szerint a csongrádiak folyamatosan az eredmény után futottak, és nem tudtak kifogni Szente kapuson. Megszületett tehát a bajnokság második nagy meglepetése. Diaz kilenc gólt szerzett a találkozón.

A Kecskemét sokáig jól tartotta magát a bajnok MKB Veszprém ellen, de végül Mocsai Lajos együttese 12 góllal bizonyult jobbnak a sérülésektől tizedelt hazaiaknál.

Mindkét félidő első 20 percében tartotta magát Avar György csapata, hiszen volt 9-11, majd a 13-18-as félidei eredmény után 21-27 is az állás. A Veszprém a második játékrész végén megemberelte magát, és a kapuban remeklő Nagy Levente sem tudott már mit tenni a világklasszis MKB ellen. A vége tehát 37-25 lett a vendégek javára.

Eredmények – férfi kézilabda NB I.
Tatabánya Carbonex – Pick-Szeged 27-19 (13-10)
Tatabánya: Szente (kapus), Bodó 1, Dénes, Díaz 9, Harsányi 3, Iváncsik Á. 1, Lele 6, Pásztor Á., Pordán 3, Rédei 4, Szabó Gy. Vezetőedző: Debre Viktor.

Szeged: Tatai, Mikler (kapusok), Ancsin 2, Bajorhegyi, Buday 4 (1), Czina, Lékai 4, Nagy N. 2, Pribanics 2, Sulc 2, Vadkerti 2, Zubai 1. Vezetőedző: Skaliczki László.

Kecskeméti KSE – MKB Veszprém 25-37 (13-18)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik