Sport

A Ferencváros nyerte a női “kézirangadót”

A meggyengült Debrecen egy félidőn át tartotta magát a KEK-győztes FTC otthonában a női kézilabda-bajnokság szerdai mérkőzésén.

A Ferencváros csapata azt a DVSC-t fogadta a kézilabda NB I. szerdai játéknapján, amely az elmúlt hetekben több kulcsjátékosát is elvesztette.

Sőt, a nagyon közeli múltban is távozott egy játékos Hornyák Dóra személyében. Ennek ellenére az első félidőben jól tartotta magát Köstner Vilmos csapata az esélyesebb Ferencváros ellen. A második félidőben már egyértelműen a hazaiak akarata érvényesült.

Csetelj Szucsánszky Zitával!
A címvédő FTC-Rail Cargo Hungaria szombaton 34–19-re nyert a holland Westfriesland otthonában, a női kézilabda Kupagyőztesek Európa Kupája harmadik fordulójának első mérkőzésén. A visszavágót november 13-án, vasárnap a népligeti FŐTÁV-FTC Arénában rendezik.
Aki szereti a női kézilabdát és ráadásul FTC-rajongó is, pénteken az Aktiválódj facebook oldalán a helye. Fél egytől az üzenőfalon faggathatja Szucsánszky Zitát, az FTC női kézilabdacsapata irányító játékosát, a csapattal vagy a játékkal kapcsolatban.
Ha van bármi, amire kíváncsi, vagy csak lelkes szurkolóként szeretné biztatni a csapatot, látogasson el a www.facebook.com/aktivalodj oldalra!

A nap másik mérkőzésén ismét nyert a magára találó Békéscsaba, Kovács Péter gárdája Kiskunhalason gyűjtötte be a két pontot.

Eredmények – női kézilabda NB I.
FTC-Rail Cargo Hungaria – DVSC-Fórum 32-27 (18-16)
Kiskunhalas – Békéscsabai Előre NKSE 22-33 (12-17)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik