Sport

Már a St. Louis Rams sem nyeretlen

Hat elvesztett meccs után megvan a St. Louis Rams első győzelme az NFL-ben, otthon verték nagy meglepetésre a New Orleans Saintst a 8. fordulóban.

A Rams futója, Steven Jackson két TD-t is bevitt, a sérült irányító, Sam Bradford helyett élére állt a társaságnak, fanatizálta az eddig hatszor is kapituláló, több sebből vérző csapatot. A rutinos csereirányító, A.J. Feeley is megtette a magáét: 175 yardot passzolt, közte egy touchdownt a frissen igazolt Brandon Lloydnak.

A Saints Super Bowl-MVP irányítója, Drew Brees önmagához képest gyenge napot fogott ki, ráadásul végig óriási nyomás alatt játszott. Megint gondban volt az eladott labdákkal, mint két hete a Tampa Bay ellen, akkor háromszor, ma kétszer dobott interceptiont. A másodikat kiélezett helyzetben, az utolsó három percen belül. A másodéves strong safety, Darian Stewart köszönte szépen, meg sem állt a labdával a célterületig, megpecsételve ezzel a Szentek sorsát.

Breesék harmadik veresége volt ez, és csak azért nincs veszélyben vezető helyük a NFC déli csoportjában, mert két fő riválisuk, az Atlanta Falcons és a Tampa Bay Buccaneers szabadnapos a fordulóban.

A New York Giants 17-10-es hátrányból fordított az utolsó negyedben a szintén első győzelmére hajtó Miami Dolphins ellen. Eli Manning ismét nagyot játszott, idén már sokadszor. 349 yardot hozott össze, előbb Mario Manninghamnek, majd a végjátékban Victor Cruznak adott TD-passzt.

A hétfőn, Jacksonville-ben elvérző Baltimore Ravens az Arizona Cardinalsszal is megszenvedett. A franchise történetének legnagyobb feltámadására volt szüksége a csapatnak a győzelemhez. 21 pontos különbséget ledolgozva, végül Billy Cundiff 25 yardos mezőnygóljával 30-27-re húzták be az összecsapást. A Ravens sztárfutója, Ray Rice megint kitett magáért, három TD-t is futott a mérkőzésen, Joe Flacco pedig 336 yardot passzolt.

Eredmények – NFL, 8. forduló
Baltimore Ravens – Arizona Cardinals 30-27
Carolina Panthers – Minnesota Vikings 21-24
Houston Texans – Jacksonville Jaguars 24-14
New York Giants – Miami Dolphins 20-17
St. Louis Rams – New Orleans Saints 31-21
Tennessee Titans – Indianapolis Colts 27-10

Ajánlott videó

Olvasói sztorik