Sport

Erdei benne van a bunyóban

Erdei Zsolt elfogadta a Showtime televízió által kínált lehetőséget és összecsapna Tavoris Clouddal az IBF félnehézsúlyú vb-övéért.

A sport1tv.hu tájékoztatása szerint már nem honfitársunk és menedzsmentjének térfelén pattog a labda, minden az amerikai ökölvívón múlik. Erdei Zsolték igent mondtak a Showtime csatorna felkérésére, így Madár készen áll arra, hogy december 31-én (magyar idő szerint már újév első napján) szorítóba lépjen.

Tavoris Cloud (korábbi cikkünkben foglalkoztunk vele)egyelőre még nem bólintott rá a mérkőzésre, ám Bernard Hopkinsszal, Chad Dawsonnal vagy Jean Pascallal is szinte kizárt, hogy összemérhetné most az erejét, így a tengerentúli sportoló is hajlik az Erdei elleni összecsapásra.


„Ez volt az álmom, mindenképpen világbajnoki címmérkőzést akartam bokszolni. Cloudot már többször is láttam, erős, mint a bivaly”
– mondta Madár. Ahhoz, hogy a bunyót sikerüljön tető alá hozni a Showtime-nak kell megegyeznie Clouddal, a televíziós társaság is azt szeretné, ha az amerikai Erdeivel meccselne.

Mindeközben a magyar bokszoló már javában a felkészülés utolsó szakaszát végzi az USA-ban edzőjével, Fritz Sdunekkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik