Sport

Megvan a Columbus első sikere

Az észak-amerikai hokiliga legutóbbi játéknapján a Columbus Blue Jackets legyőzte a Detroit Red Wingst, így már nincs nyeretlen csapat az NHL-ben.

Végy egy csapat fiatalt, egy visszatérő veteránt és egy szinte hibátlanul védő kapust és összejön az, amire minden csapat vágyik: a győzelem.

Ezt a receptet követte magyar idő szerint szerda hajnalban a Columbus Blue Jackets is, amely kilencedik meccsén megszerezte első sikerét, így már nincs nyeretlen csapat a ligában. Az újonc Ryan Johansen és John Moore is megszerezte pályafutása első találatát a Detroit Red Wings 4-1-es legyőzése alkalmával.

A Pittsburgh Penguins mindeközben továbbra is vezeti a bajnokságot, a Pingvinek a 11. mérkőzésükön már a hetedik győzelmüket aratták, ezúttal a New York Islanderst sikerült lenullázni. Marc-André Fleury 33 védéssel ért el shotoutot. Jevgenyij Malkin ötmeccses kényszerpihenő után térhetett vissza a csapatba.

Három összecsapás is szétlövésekkel dőlt el, egyedül az Anaheim Duckst legyőző Chicago Blackhawksnak hozta meg a szerencsét a hazai pálya, a Carolina Hurricanes az Ottawától, a Phoenix Coyotes a Dallas Starstól kapott ki a rávezetések során.

Eredmények – NHL
Columbus Blue Jackets-Detroit Red Wings 4-1
New York Islanders-Pittsburgh Penguins 0-3
Carolina Hurricanes-Ottawa Senators 2-3 – szétlövés után
Buffalo Sabres-Tampa Bay Lightning 3-4
Nashville Predators-San Jose Sharks 1-3
Chicago Blackhawks-Anaheim Ducks 3-2 – szétlövés után
Edmonton Oilers-Vancouver Canucks 3-2
Phoenix Coyotes-Dallas Stars 2-3 – szétlövés után
Los Angeles Kings-New Jersey Devils 0-3

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik