Sport

Kiestek a magyarok San Remóban

Mindkét magyar kiesett az EPT San Remo harmadik versenynapján, Drágár Péter kétmillió forintot, Andrejkovics Milán két és fél milliót nyert.

Két magyar játékos volt már csak versenyben a European Poker Tour (EPT) San Remo-i állomásának harmadik versenynapján, azonban egyben ez volt az utolsó nap számukra, mindketten kiestek, írja a Poker.hu.

Drágár Péter és Andrejkovics Milán remekül küzdöttek, a pókeresek alapcéljait sikerült teljesíteniük, ugyanis mindketten bejutottak a 128 fős fizetős helyek egyikére, továbblépni viszont egyiküknek sem sikerült, a harmadik nap jelentette számukra a végállomást.

Drágár a 111. helyen búcsúzott, ami 7000 eurót ért számára, Andrejkovics egy kicsivel jobb helyen, 89-ként távozott, nyereménye 8500 euró, átszámítva két és fél millió forint, amiből lejön a 4900 eurós, azaz majdnem 1,5 millió forintos nevezési díj.

A legjobb 64 között számos nagy sztár van még, többek közt az olasz profi, Alessio Isaia, az újdonsült világbajnok, Elio Fox, a holland PokerStars-profi, Lex Veldhuis, a kíméletlen amerikai pókerlady, Vanessa Selbst, és az angolok reménysége, Kevin MacPhee is még esélyes a 240 millió forintnyi első díjra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik