Sport

Két magyar pókeres hajt a 240 milliós főnyereményre

Drágár Péter és Andrejkovics Milán révén már csak két magyar játékosnak van esélye megszerezni a 240 millió forintot érő fődíjat San Remoban.

A második versenynapot rendezték az Európai Póker Turné (EPT) San Remo-i állomásán. Hat magyar játékos volt még a mezőnyben, számuk azonban kettőre csökkent, így már csak Drágár Péternek és Andrejkovics Milánnak van esélye megszerezni a 240 millió forintot érő főnyereményt, írja a Poker.hu.

Az EPT egyik legnépszerűbb állomása látogatott el San Remoba, idén sem volt panasz az indulók számára, ugyanis 837-en fizették be a 4900 eurós nevezési díjat. Számos magyar játékos is ott volt a mezőnyben, az első két selejtezőnapról azonban csak hatan jutottak tovább.

 

A második játéknapon még négy magyar játékosnak kellett búcsúznia, végül a múlt héten véget ért világbajnokság 1500 eurós mellékversenyén 27. helyet szerző Drágár Péter és egy régi motoros, a pesti pókerélet ismert zsugása, azaz Andrejkovics Milán jutottak csak tovább a harmadik versenynapra.

Már csak 145-en vannak a játékosok, összesen 128 főt díjaznak, így még hosszú az út magyarjainknak, hogy megszerezzék az első helyért járó átszámított 240 millió forintos fődíjat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik