Sport

DeMarco Murray megdöntötte a Cowboys futórekordját

Új franchise-rekorddal tette emlékezetessé a Dallas Cowboys győzelmét futója, DeMarco Murray: a St. Louis Rams ellen 253 yardot hozott össze vasárnap éjjel.

Az új rekord részeként bevitt egy 91 yardos TD-t is. Ez a klub történetének második leghosszabb futott TD-je. A Cowboys egyébként nagyon simán verte a Ramst, utóbbi hét játéknap után még mindig nyeretlen. A Dallas pedig 3-3-ra javította mérlegét.

Murray legnagyobb futása vasárnap:

Két Super Bowl visszavágót is játszottak az éjjel. Mindkétszer ugyanaz a csapat nyert, amelyik a nagydöntőben is. A Pittsburgh Steelers Ben Roethlisberger kiváló teljesítményével intézte el idegenben az Arizona Cardinalst, a 2009-as SuperBowl újrajátszásán. BigBen három TD-passzal járult hozzá a sikerhez.

Közte volt ez a 95 yardos passzjáték Mike Wallace-nak:

A 2010-es bajnok New Orleans Saints valósággal elgázolta a Peyton Manninget továbbra is nélkülöző Indianapolis Colts gárdáját. A Saints irányítója, Drew Brees öt TD-passzt osztott ki, csapata pedig lehengerlő, 62-7-es győzelmet aratott. Ez a legtöbb pontos és egyben legnagyobb különbségű győzelem a Saints történetében.

A Green Bay Packers a csoportrivális Minnesota Vikings otthonában őrizte meg – egyedüliként a ligában – hibátlan teljesítményét. Hét meccsből hét győzelem. Az idén betliző Vikings csak az első félidőben tudott méltó ellenfele lenni a címvédőnek.

A harmadik negyedre szétesett a Minnesota, elképesztő hibákat vétettek:

Az Oakland Raiders csúfos vereséget szenvedett ősi riválisától, a Kansas City Chiefstől, ráadásul az O.co Coliseum gyepén, hazai környezetben. A nemrégiben kulcscsonttörés szenvedő irányító, Jason Campbell helyére múlt héten igazolt Carson Palmer a harmadik negyedben pályára lépett a szürke-feketéknél, de maradandót nem alkotott. Háromszor is eladta a labdát. Ráadásul a Raiders a mérkőzésen elvesztette az utóbbi időben szárnyaló futóját, Darren McFaddent, bár az még nem derült ki, hogy mennyit kell kihagynia.

http://sport.24.hu/nfl/2011/09/20/eli-manninggel-gyozott-a-giants-payton-labadozik/
Eredmények – NFL, 7. játéknap
Arizona Cardinals – Pittsburgh Steelers 20-32
Oakland Raiders – Kansas City Chiefs 0-28
Dallas Cowboys – St. Louis Rams 34-7
Minnesota Vikings – Green Bay Packers 27-33
New Orleans Saints – Indianapolis Colts 62-7

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik