Sport

Megvan a Detroit második veresége

A múlt heti, San Francisco elleni zakó után, ismét hazai pályán vérzett el a Detroit Lions. Vasárnap az Atlanta Falcons távozott győztesen Ford Fieldről az NFL hetedik játéknapján.

Bár egy 43 yardos Hanson mezőnygóllal a Lions szerezte meg a vezetést, ezután már a meccs végéig csak loholt az eredmény után. A Falcons irányítója, Matt Ryan futott is és passzolt is (Roddy White-nak) egy TD-t. Csapata mérlege pozitívba billent át (4-3).

A nyeretlen csapatok összecsapásán 15-0-ról jött vissza és nyert a Denver Broncos a Miami Dolphins otthonában. Az eddig pocsék teljesítmény nyújtó Kyle Orton irányítót Tim Tebow váltotta a Denver kezdőjében, és bár ő sem mutatott túl sokat az első három negyedben, a hajrában, amikor igazán számított, 15 pontos rohanást vezényelt le. Adott két TD-passzt, és a második után a két pontos jutalomjátékot saját maga vitt be a célterületre, kiharcolva ezzel a hosszabbítást. A ráadás harmadik drive-jában a Delfinek első eladott labdájából mezőnygól pozicíóba jutottak, amit Matt Prater 52 yardos távolságból értékesített is.

A Wembley-ben fellépő Chicago Bears védelme ismét remekelt, a Tampa Bay Buccaneers irányítója, Josh Freeman viszont rettentő gyenge napot fogott ki: két TD-passzra négy interception jutott. Ez a kombináció megpecsételte a kalózok sorsát. Így második londoni tétmeccsüket is elvesztették.

A New York Jets a San Diego Chargerst fogadta a játéknap egyik legjobbnak párosításának ígérkező rangadóján. A pazar kezdés és meggyőző első félidő után váratlanul összeomlott a Chargers, és pontot sem szerzett az utolsó két negyedben. 17-0-ás második félidőben küldte haza Rex Ryan és a Jets Riverséket.

Darrelle Revis 64 yardos interception-visszahordása:

Eredmények – NFL, 7. játéknap
Carolina Panthers – Washington Redskins 33-20
Cleveland Browns – Seattle Seahawks 6-3
Detroit Lions – Atlanta Falcons 16-23
Miami Dolphins – Denver Broncos 15-18 (h.u.)
New York Jets – San Diego Chargers 27-20
Tampa Bay Buccaneers – Chicago Bears 18-24
Houston Texans – Tennessee Titans 41-7

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik