Sport

3 hónapot kapott a gyilkossággal fenyegetőző pókeres

Michael Gallagher gyilkossággal fenyegette meg az egyik online pókeroldal szupportját, amiért végül három hónap börtönbüntetést kapott.

Egy elkeseredett brit pókeres 30 ezer dollárt bukott az elmúlt pár hónapban, és odáig fajultak a dolgok nála, hogy megfenyegette a pókerterem alkalmazottjait, hogy ha nem utalnak neki 50 ezer dollárt, akkor egy shotgunnal betör a terem székhelyére és vérengzésbe kezd, írja a Poker.hu.

Michael Gallagher egy meg nem nevezett Isle of Man szigetére bejegyzett pókerteremben bukta el a több mint 6 millió forintot, és fejébe vette, hogy azt a pénzt, ha törik, ha szakad, visszaszerzi:

„Remélem komolyan veszitek, amiket írok, mert Istenemre esküszöm, hogy tényleg megteszem. Bosszút fogok állni. Már fél éve tervezem ezt, ettől alszok jól éjszakánként!

Mielőtt elalszom, azon gondolkozok, hogyan fogom megcsinálni, és hogy fog fény derülni arra, hogy milyen csalók is vagytok valójában. Nem fog érdekelni az életfogytiglan. Elhihetitek, ez lesz életem fénypontja. Ha nem küldtök nekem 50 ezer dollárt, akkor mindannyian meghaltok” – írta Gallagher az ügyfélszolgálatnak címzett e-mail-jében.

A szupport azonnal értesítette a rendőrséget, és később hiába kért elnézést Gallagher tettéért, a 35 éves fiatalembert végül három hónap börtönre ítélték. Gallagher védelme érdekében alkoholos befolyásoltságát hozta fel, ami nem hatotta meg bíró Peter Foxot: „Az nem kifogás, hogy ittas állapotban voltál.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik