Sport

Negreanu a póker Szégyen Csarnokába küldené ellenfelét

Az idei Poker Hall of Fame választás jelöltjei között van Annie Duke is, akit Daniel Negreanu inkább a póker Szégyen Csarnokába szavazna be.

A világ leghíresebb pókeresként ismert kanadai Daniel Negreanu és a volt UltimateBet profi Annie Duke viszonya sosem volt felhőtlen, sőt odáig fajultak a dolgok kettőjük között, hogy Negreanu legszívesebben a póker szégyenei közé küldené Duke-ot, írja a Poker.hu.

A múlt héten kihirdetett Poker Hall of Fame választás idei tíz jelöltje közé bekerült a nem éppen jó híréről ismert pókeres lady, azaz Annie Duke is, az őt leghevesebben támadó Daniel Negreanu pedig ezen hihetetlenül bepöccent.

Negreanu a Cannesban rendezett póker világbajnokságon fejtette ki a véleményét, meglehetősen heves vérmérséklettel: „Hogy miért is kapott ő jelölést? Talán az UltimateBet játékosainak kirablásáért? Vagy azért, mert a pókert folyamatosan rossz fényben tünteti fel? Ha levennénk az ’F’ betűt a ’Fame’-ről, és lecserélnénk ’Sh”-ra, akkor jogos lenne a jelölése, hiszen ő is, és a bátyja is, Howard Lederer, leginkább a Poker Hall of Shame-be valóak.” (shame magyarul szégyent jelent)

Minden bizonnyal a Póker Szégyen Csarnoka díjat sosem fogják létrehozni, de ha mindaz igaz, amit Negreanu állít, akkor Annie Duke személye tényleg nem tesz jót a póker jobb megítélésének érdekében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik