Sport

Demján megduplázta a pénzét

A nyolcadik helyről folytatta a játékot Demján Sándor Londonban, harminc helyet rontott és kiesett. 5,25 ezer fontot invesztált, 13 ezer fontot nyert.

Még 64 játékos küzdhetett Londonban ez európai pókerturné, azaz az European Poker Tour (EPT) egyik legnagyobb állomásán. Egy magyar volt már csak a mezőnyben, ő a TriGránit vezér, országunk leggazdagabb embere, azaz Demján Sándor.

Demján a nyolcadik helyről folytathatta az 5,250 font nevezési díjú verseny negyedik tornanapját, összesen 691,000 zseton volt előtte, de az első helyezett előtt sem tornyosult sokkal több, aki 1 millióból gazdálkodhatott.

 

Habár Demjánnak sikerült megközelítenie az elsőt, az 1 milliós álomhatárt nem bírta áttörni, végül folyamatosan vesztett lendületéből, ami az elmúlt négy napban repítette őt, és egy szerencsétlen partiban búcsúzni kényszerült. Az asztalon J-6-2-5 lapok feküdtek a negyedik utcán, egy német játékos, Pascal Hartmann allin ment, Demján hosszas töprengés után megadta a hívást, amivel minden zsetonját kockára tette.

Sajnos hibásan, ugyanis ellenfelénél két hatos lapult, ami szettet jelentett, így Demján király-bubijához hiába érkezett az ötödik utcán egy újabb bubi, és ezzel drillre erősödött, Hartmann azzal full house-ra javult, ami erősebb kombinációt jelent.

Ezzel Demján Sándor búcsúzni kényszerült a versenyből, felállt székéből, mindenkivel kezet fogott, további sok szerencsét kívánt, és elindult a kassza felé, hogy felvegye a 13 ezer font nyereményét, ami a 38. helyért illette meg őt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik