Sport

Az Érd majdnem elcsípte a Debrecent

Hatalmas küzdelemben maradt alul az Érd női kézilabdacsapata az NB 1 szerdai játéknapján Debrecenben.

Az Érd ebben a szezonban a szimpatikus vesztes szerepét tölti be a női kézilabda-bajnokságban, hiszen az oroszlánok bajszát már megráncigálta, de nyerni eddig még csak egyszer tudott.

Most sem volt egyszerű dolga Szabó Edina együttesének, hiszen a bajnoki ezüstérmes volt az ellenfél. A Debrecen meggyengült játékoskerettel vágott neki a bajnokságnak, a BL-főtábla elérése sem sikerült.


Köstner Vilmos
csapatának azonban nagy a küzdőszelleme, és ez szerdán is bebizonyosodott. Az Érd szinte végig vezetett, de a hazaiaknál Hornyák Dóra megszórta magát, és 12 góljával központi szerepet játszott abban, hogy a hajrában a maga javára fordította a mérkőzést a Loki.

Eredmények – női kézilabda NB 1
DVSC-Fórum – ÉTV-Érdi VSE 32-30 (17-17)
Debrecen: Triffa – Csáki 1, Léránt 1 (1), Hornyák. 11 (5), Szűcs G. 3 (1), Kudor 4, Kazai 5. Csere: Király (kapus), Sopronyi 4, Dakos 2, Karalyos, Slakta, Szilágyi Á. 1. Vezetőedző: Köstner Vilmos
Érd: Oguntoye – Tamás K. 1, Kovács Anna 6, Bognár B. 4, Kisfaludy 1, Tóth T. 9. Vincze M. 6 (5). Csere: Janurik, Gridnyeva (kapusok), Szekeres 2, Vukcsevics, Wolf, Pádár M. 1, Török P. Vezetőedző: Szabó Edina

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik