Sport

Polgár Kriszta lecserélte a pókermilliomost Berki Krisztiánra?

A pletykák szerint a hétvégén több felkapott budapesti szórakozóhelyen is együtt látták a már egyszer összeboronált Polgár Krisztát és a volt Fradivezér Berki Krisztiánt.

A magyar pókerbébi, Polgár Kriszta, és a világon a második legtöbbet nyerő kanadai pókeres, azaz Daniel Negreanu kapcsolata minden bizonnyal hamar véget ért – írja a Poker.hu.

A nyári Las Vegas-i póker világbajnokságon összeismerkedő magyar celeblány és Negreanu augusztus elején ismerték be, hogy együtt járnak, és nem mutatott semmi jel arra, hogy bármi baj lenne a kapcsolatukban. Azonban Negreanu nemrégiben a twitterfalán posztoltak szerint nem egyszer esti mozimaratont rendezett magányában, és olyan filmeket nézett meg, mint a Csak szexre kellesz, az Egyszerűen bonyolult és a Barátság extrákkal.

Amikor még Kriszta és Daniel együtt buliztak:

Negreanu ismerősei ezt azzal magyarázták, hogy ilyen filmeket csak szerelmi bánatában szokott nézni az élete során közel 15 millió dollárt összekártyázó pókeres. Ha a szakítás valóban meg is történt, akkor sem haragban váltak el a felek, ugyanis a twitteren azóta is folyamatosan üzengetnek egymásnak.

Polgár Kriszta semmiképp nem bánatos, a hétvégén számos nívós pesti szórakozóhelyeken látták együtt bulizni Berki Krisztiánnal, a Fradi volt vezérigazgatójával.

Kettejük románca már idén tavasszal elkezdődött, akkor egy sportbálon jelentek meg együtt, de nem tudni milyen szorosra fűződött a kapcsolatuk. Közös kapocsként még Olaszország és azon belül is Milánó szolgál, ugyanis Berkinek a divatvárosban található lakása, Polgár pedig rengeteget jár a csizmás országba divatfotózásokra, a többi közt azért is, mert egy olasz pókertorna, a People’s Poker Tour arca.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik