Sport

A Detroit hibátlan, az Eagles ismét botlott

A NFL 4. fordulójának meglepetései közül a Philadelphia veresége a leginkább sokkoló: 20 pontos hátrányból fordított ellenük a 49ers.

A szezonnak nagy reményekkel és komoly erősítéssel nekivágó Eagles zsinórban harmadik vereségét szenvedte el:a sérüléséből visszatérő Michael Vick hiába zárt 416 passzolt yarddal és két touchdown átadással, a San Francisco 49ers 23-3-ról is képes volt felállni.

Így az idény előtt bajnokesélyesnek kikiáltott Philly egyre messzebb kerül a Super Bowltól, sőt a rájátszástól is, mivel 1-3-as mutatójával jelenleg csoportjának utolsó helyét foglalja el.

A 49ers bámulatos fordítása:

A liga jelenleg legjobb futó, és legjobban passzoló csapata mérkőzött meg egymással Oaklandben: a New England Patriots magabiztosan őrölte fel a négy negyed alatt a Raiderst, így Brady-ék a múlt heti botlás után javítani tudtak.

Nem úgy, mint a rivális New York Jets, ugyanis a zöld-fehérek 34-17-re kikaptak a Baltimore Ravens otthonában, egy meglehetősen furcsa találkozón: a hat touchdownból mindössze egy született az offense jóvoltából, a másik ötöt a védelmek és a speciális egységek szerezték labdaszerzésből és visszahordásból.

A Pats támadógépezete ismét varázsolt:

A negyedik játékhét után már csak két hibátlan csapatot találunk a mezőnyben: a Green Bay Packers-t, és a Detroit Lions-t.

A bajnok vasárnap a Denvert intézte el, míg a meglepetéscsapatnak számító Lions óriási hajrával, 27-3-mas vesztett állásról tudott fordítani, köszönhetően Matthew Stafford két TD passzának.

A Detroit igazi erőpróbája a jövő heti Monday Night Football lesz, ugyanis az Oroszlánok a Chicago Bears-t fogadják majd.

Eredmények-NFL, 4. forduló
Chicago Bears – Carolina Panthers 34-29
Cincinatti Bengals – Buffalo Bills 23-20
Cleveland Browns – Tennessee Titans 13-31
Dallas Cowboys – Detroit Lions 30-34
Houston Texans – Pittsburgh Steelers 17-10
Jacksonville Jaguars – New Orleans Saints 10-23
Kansas City Chiefs – Minnesota Vikings 22-17
Philadelphia Eagles – San Francisco 49ers 23-24
St. Louis Rams – Washington Redskins 10-17
Arizona Cardinals – New York Giants 27-31
Seattle Seahawks – Atlanta Falcons 28-30
Green Bay Packers – Denver Broncos 49-23
Oakland Raiders – New England Patroits 19-31
San Diego Chargers – Miami Dolphins 26-16
Baltimore Ravens – New York Jets 34-17

Ajánlott videó

Olvasói sztorik