Sport

A homokzsák lenyomta a volt világbajnokot

Sebastian Sylvester hatalmas meglepetésre kikapott egy felhozómeccsen az áldozatként tekintett lengyel Grzegorz Proksától.

A német Sebastian Sylvester májusban az ausztrál Daniel Geale ellen vesztette el a középsúlyú IBF-övet, a csúcsra visszavezető lépcsőről huppant a földre a morcos külsejű bunyós.

Sylvester az EBU betöltetlen Európa-bajnoki címéért szállt kötelek közé a korábban három évig Veres László irányítása alatt készülő lengyel Grzegorz Proksa ellen, ami hazai közönség előtt igazából azt a célt szolgálta volna, hogy a német ismét kihívói pozícióba kerüljön.

Azt figyelmen kívül hagyták, hogy Proksa 25 meccséből mindegyiket megnyerte, és úgy alakították ki a taktikát, hogy Sylvester komótos kezdés után felőrli ellenfelét.

Erre azonban nem maradt ideje, illetve ép porcikája, ugyanis a szemtelen lazasággal bokszoló Proksa három menet alatt porhanyósra verte, a negyedikre hosszas tanácskozás után már ki sem engedték a németet, aki helyett a felhozóembernek tekintett lengyel került közel egy címmeccshez.

A felhozóember nagy pillanatai:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik