Sport

Támadónak áll a Ravens védője

Terrell Suggs, a Baltimore Ravens linebackere egyes esetekben a támadások során is bevethető lesz, legalábbis ezen dolgozik edzőjével.

A Hollók legendás védekező triójának tagja – Ray Lewis és Ed Reed mellett – vetette fel az ötletet a támadóegység edzőjének, miszerint termetéből adódóan képes lehet az egy-két yardos futásoknál a futó-blokkoló szerepét betölteni.

“Védő vagyok, a védekezéshez és a blokkoláshoz értek, de miért ne próbálnám ki magam a támadásoknál is? Épp azon dolgozunk, hogy megtanuljam a fullback feladatait.” – nyilatkozta a sackeket tekintve a Ravens örökranglistáján első helyezett játékos, majd LeBron James-hez hasonlította magát: “Ha a kezembe adják a labdát, olyan vagyok mint James: valami nagyszerű dolog fog történni.”

Korábban Suggs kérte, hogy kipróbálhassa magát tight endként, de akkor az edzői stáb nemet mondott. Most viszont rábólintottak az ötletére, így ha minden jól alakul, ezentúl nem csak a támadóegységekt, hanem az ellenfél védelme is tarthat a négyszeres Pro-Bowl védőtől.

Suggs már nem egyszer megvillantotta futó képességét:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik